תפריט בראנץ’

הייחודיות של ארוחת בראנץ’ היא בכך שכל המטעמים מוגשים בבת אחת במזנון מעוצב בשירות עצמי: המנות המלוחות והמתוקות, הקרות והחמות. הכל מלווה בשתייה קלה, חריפה וחמה. סגנון זה מומלץ בעיקר לאירועים בלתי פורמאליים בשעות הצהריים המוקדמות.

 

  • תפריט בראנץ’ חלבי

    אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ חלבי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ חלבי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ חלבי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ חלבי.
    למידע נוסף

  • תפריט בראנץ’ בשרי

    אפשר להוסיף כמה מילים על תפרי\ט בראנץ’ בשרי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ בשרי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ בשרי. אפשר להוסיף כמה מילים על תפריט בראנץ’ בשרי.
    למידע נוסף

 
 

 

תפריט בראנץ’ חלבי

milky-branch

מלוחים

פלטת גבינות עם פירות יבשים/ שיפודי ירקות וגבינה/ טרטלטים (גבינות רוקפור, פטריות ושמנת, תרד ברוטב בשמל)/ מבחר קנפה (canape) על בסיס גבינה לבנה ( דג מלוח, לבבות דקל, קאני קאמה, ירקות)/ מגוון ממרחי גבינות/ אמפנדות ( ממולאות בתירס, פטריות, מוצרלה ובזיליקום)/ מבחר פשטידות ( פטריות בשמנת, קישואים וגבינה, תפוחי אדמה וגבינה)/ מאפה פילו (משולשי פילו ממולאים בגבינה או גבינה ותרד)/ לחם כפרי (שחור ולבן)/ מגוון כעכים וקרקרים/ פלטת דגים (דג מלוח, סלמון מעושן, ארינג) /אצבעות ירקות/ גביעים אישיים (סלמון, לבבות דקל, חצילים)/ רולדה מתוקה – סלמון, לבבות דקל.

 

מתוקים

פלאן עם ריבת חלב וקצפת/ פנקייקים במגוון ממרחים/ אלפחורס עם ריבת חלב/ צ’אחה (רולדת ריבת חלב, שמנת ואפרסקים)/ טרטלטים (ממולאים בפירות יבשים, שוקולד חלב, שוקולד לבן, תפוחי עץ, למון פאי)/ מוס (שוקולד, תות, מנגו)/ מבחר עוגות מוגשות בקוביות (גבינה ושמנת, תפוחי עץ, שוקולד)/ פלטת פירות (קוביות אבטיח ומלון או פירות העונה)/ פלורנטין (עוגיות דקות ועדינות משוקולד ופירות)/ פרופיטרולים (פחזניות ממולאות בקצפת)/ טורון (מעדן אפוי מפירות יבשים).

 

אופן הגשה

  • כל המנות מוגשות במזנון ביחד בהגשה אחת

השירות כולל ציוד, מלצרים, לחמים, שתייה קלה וחמה

לא כולל יין, בירות ושתייה חריפה

 
 

 

תפריט בראנץ’ בשרי

meaty-branch

מלוחים

שיפודי ירקות/ טרטלטים (ממולאים בלבבות דקל, קאני קאמה, סלמון, טונה)/ מבחר קנפה canape (ממרח חומוס, דגים וירקות)/ אמפנדות (ממולאות בשר, תירס, פטריות, עוף)/ מאפה פילו (משולשים ממולאים תרד)/ כריכוני פלצעלך (ממרח מיונז, פסטרמה בקר ומלפפון חמוץ)/ כריכוני צ’יפס ושומשום (ממרח מיונז, פסטרמה הודו בדבש ואננס)/ גביעים אישיים (עוף, חצילים, סלמון, לבבות דקל)/ נתחי חזה עוף ברוטב חרדל/ כדורי בשר בקר על מצע של טחינה/ מיני שיפודי עוף וירקות/ מגוון פשטידות מוגשות בקוביות (בצל, בטטה, כרישה, פטריות)/ מטמברה (רולדת בשר או עוף עם ירקות)/ אורז הפתעות (אורז לבן, טונה וירקות קצוצים)/ רולדה מתוקה (סלמון, לבבות דקל)/ אצבעות ירקות טריים (גמבה, פלפל, גזר, מלפפון, תירס גמדי, בצל ירוק).

 

מתוקים

גביעים אישיים (מוס שוקולד, תות, מנגו)/ טורון (מעדן אפוי מפירות יבשים)/ מבחר עוגות מוגשות בקוביות (תפוח עץ, שוקולד, אגוזים, אננס)/ טרטלטים מתוקים (פירות, שוקולד חלב ולבן, פירות יבשים, תפוח עץ, למון פאי)/ פלורנטין (עוגיות דקות ועדינות משוקולד ופירות)/ פלטת פירות (קוביות אבטיח ומלון או פירות העונה).

 

אופן הגשה

  • כל המנות מוגשות במזנון ביחד בהגשה אחת

 

השירות כולל ציוד, מלצרים, לחמים, שתייה קלה וחמה

לא כולל יין, בירות ושתייה חריפה

Comments are closed.

להזמנה צלצלו >>